• -10%

AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM), 200mg - 60 Capsules)

€ 27,50
€ 24,75 10% korting
Incl. BTW.

Indole- 3- Carbinol is een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit kruisbloemige groenten zoals broccoli, bloemkool en spruitjes. Het helpt vrije radicalen in het lichaam af te voeren en heeft fyto-oestrogene eigenschappen, waardoor het vaak door vrouwen wordt gebruikt.

  • Vegacaps met 200 mg Indole- 3- Carbinol
  • Voorloper van DIM (Di- Indolyl- Methaan)
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Let op: Verwachte leverdatum onbekend, voorlopig niet leverbaar!

Aantal

 

Korting op veel (verschillende) merken. Meer voordelen bij registratie.

 

Gratis verzending > €50 binnen Nederland. België en Duitsland > €100

 

Deskundig advies nodig? Contact: info@vitamins24.nl of 085-7470628

Let op: Verwachte leverdatum onbekend, voorlopig niet leverbaar!

AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) is een natuurlijke orthomoleculair voedingssupplement op basis van Indole-3-Carbinol: een voedingsstof afkomstig van kruisbloemige groenten. Eén vega capsule bevat 200mg van deze voedingsstof. De formule heeft daarnaast een extra hoge biologische beschikbaarheid dankzij de toevoeging van 100mg gepatenteerde kruisbloemige groenten blend van bloemkool, broccoli en spruitjes. AOV 1029 is geschikt voor vegetariërs en veganisten.


ETIKETINFORMATIE

Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps

Indole-3-Carbinol

400 mg

Gepatenterde kruisbloemige groenten blend bestaande uit: Bloemkool (Brassica oleracea var. Botrytis L.)-poeder, Broccoli (Brassica oleracea, var. Italica)-extract (0.4% sulforafaan), Spruitjes (Brassica oleracea var. Gemmifera)-poeder

200 mg


Ingrediënten
Indole-3-carbinol, HPMC (vegacaps), natuurlijke cellulose, bloemkool-poeder, broccoli-extract, antiklontermiddel (magnesium stearaat), spruitjes-poeder.

Dosering
2x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.


Waarschuwingen
Vanwege de aanwezigheid van Indole-3-Carbinol wordt gebruik tijdens de zwangerschap of de borstvoeding afgeraden. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats, buiten bereik van kinderen.

Fabrikant: 
AOV
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Disclaimer:
Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.

 

8715687610290
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.