• -10%

Bonusan Astragalus eleuterhococcus-shiitake extract - 90 capsules

€ 33,45
€ 30,11 10% korting
Incl. BTW.

Het Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract bevat twee bijzondere kruidenextracten en een paddenstoelextract.

  • Astragalus en Eleutherococcus ondersteunen de werking van het immuunsysteem*
  • Unieke combinatie van kruidenextracten en een paddenstoelextract
  • Hoge dosering van 900 mg Astragalus per dagdosering
Aantal

 

Korting op veel (verschillende) merken. Meer voordelen bij registratie.

 

Gratis verzending > €50 binnen Nederland. België en Duitsland > €100

 

Deskundig advies nodig? Contact: info@vitamins24.nl of 085-7470628

Waarom Astragalus en Eleutherococcus?

Astralagus en Eleutherococcus zijn twee bijzondere kruidenextracten die allebei veel gebruikt worden in Traditionele Chinese Geneeskunde om de afweer van het lichaam te ondersteunen*.


De Astragalus membranaceus staat ook wel bekend als de vlezige hokjespeul. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de vlezige hokjespeul een mooie plant met een lieflijk paars bloemetje. Van de plant wordt de wortel gebruikt. Astragalus bevat van nature flavonoïden, polysachariden, triterpenen, aminozuren, GlucUronzuur, choline en spoorelementen. Flavonoïden zijn pigmentstoffen die van nature in planten voorkomen. Flavonoïden werden vroeger ook wel vitamine P genoemd.

Van de Eleutherococcus senticosus, bekend als Siberische ginseng, wordt net als bij Astragalus de wortel voor het kruidenextract gebruikt. Hoewel Eleutherococcus een gingseng wordt genoemd is het eigenlijk geen ginsengsoort. Het heeft echter wel effecten die vergelijkbaar zijn met die van Chinese en Amerikaanse ginseng.

Astragalus is verantwoordelijk voor de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en Eleutherococcus draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme*. Gecombineerd zijn ze ondersteunend voor het immuunsysteem en dragen ze bij tot de instandhouding van een normale cognitieve functie*. Astragalus draagt bij aan de adaptogene activiteit van het extract*.

Er zijn een aantal gezondheidsclaims bekend van Astragalus en Eleutherococcus:*

Astragalus Membranaceus
             draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

             draagt bij tot de instandhouding van normale fysische en cognitieve functies
             draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
             draagt bij tot de normale werking van het hart en bloedvaten

Eleutherococcus senticosus
             draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

             draagt bij tot een normale cognitieve functie
             draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme


De voordelen van Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract
Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract bevat een unieke samenstelling van natuurlijke actieve bestanddelen. Met als hoofdbestandsdeel hooggedoseerde Astragalus voor een positieve invloed op het immuunsysteem.* Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract bestaat uit: Astragalus membranaceus (900 mg) gestandaardiseerd op minimaal 71% polysachariden, Eleutherococcus senticosus (240 mg) gestandaardiseerd op minimaal 0,8% eleutherosiden en Shiitake-extract (75 mg, Lentinula edodes mycelia) gestandaardiseerd op 15% polysachariden waaronder lentinan.


Dit product biedt een unieke combinatie van twee kruidenextracten (Astragalus en Eleutherococcus) die de afweer van het lichaam ondersteunen* met hierbij de toevoeging van het Shiitake extract als cofactor dat in traditionele Chinese behandelwijzen veel gebruikt wordt.

Het Shiitake-extract (Lentinula edodes) is gemaakt van de zwamvlok, ook wel het mycelium genoemd, dat het netwerk van alle schimmeldraden vormt. Dit extract is gestandaardiseerd op 15% polysachariden, waaronder lentinan. Lentinan is een belangrijke oplosbare voedingsvezel.

Lentinan is een bèta-glucaanverbinding die voorkomt in de Shiitake. Bèta-glucaan is een vorm van een natuurlijke suiker. De bèta-glucaanverbindingen bevinden zich zowel in de celwanden van het bovengrondse vruchtlichaam (de paddenstoel) als in het ondergrondse stelsel (de wortel), ook wel bekend als het mycelium.

De capsules van het Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract zijn veganistisch, makkelijk slikbaar èn eenvoudig te openen om op een andere manier in te nemen. We adviseren driemaal daags één capsule in te nemen, tijdens of vlak na de maaltijd.

Hoge kwaliteit dankzij gestandaardiseerde extracten en actieve bestanddelen

Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract is gestandaardiseerd op de actieve bestanddelen van AstragalusEleutherococcus en Shiitake met een standaardisatie op polysachariden en eleutherosiden.


Door de standaardisatie kan worden uitgegaan van een gegarandeerde hoeveelheid werkzame stof in therapeutische behandeltrajecten, onafhankelijk van oogstperiode of andere invloeden die op de groei en bewerking (droogproces, bewaarcondities, ed.) van het product hebben ingewerkt.

Geschikt voor het ondersteunen van het immuunsysteem
Voor mensen die de voorkeur geven aan een natuurlijk kruidenextract biedt Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract een goede oplossing voor het ondersteunen van het immuunsysteem*, dankzij de toevoegde Astragalus en Eleutherococcus.

Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract bevat natuurlijke extracten in een plantaardige capsule en is daardoor geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
Overleg voor gebruik van Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract met een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicatie.

*Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.


ETIKETINFORMATIE


Actieve ingrediënten

Samenstelling per 3 capsules:

Astragalus membranaceus (vlezige hokjespeul) radix extract, gestandaardiseerd op minimaal 71% polysachariden - 900 mg

Eleutherococcus senticosus (Siberische ginseng) radix extract, gestandaardiseerd op minimaal 0,8% totaal eleutherosiden - 240 mg
Lentinula edodes (shiitake) mycelia extract, bevat lentinan - 75 mg

Ingrediënten (aflopend)
Vlezige hokjespeul (Astragalus membranaceus), capsulewand (cellulose (HPMC)), Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus), shiitake (Lentinula edodes), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).


Gebruik
Dagelijks 3 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden verspreiden. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Disclaimer
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

8711827017042
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.