• -10%

Bonusan Gastrozym - 300 capsules

€ 86,40
€ 77,76 10% korting
Incl. BTW.

Bonusan Gastrozym is een breed enzymcomplex. Het bevat uitsluitend enzymen afkomstig uit planten en schimmels. Waar mogelijk zijn voor dezelfde enzymen verschillende bronnen gebruikt voor een goede biologische beschikbaarheid.

  • Bevat een zeer breed enzymcomplex
  • Bevat onder andere amylase, carbohydrases, protease en fytase
  • Met lactase dat de afbraak van lactose bevordert
Aantal

 

Korting op veel (verschillende) merken. Meer voordelen bij registratie.

 

Gratis verzending > €50 binnen Nederland. België en Duitsland > €100

 

Deskundig advies nodig? Contact: info@vitamins24.nl of 085-7470628

Waarom enzymen?

Onze spijsvertering is een bijzonder en gecompliceerd proces dat in ons lichaam door onze spijsverteringsorganen en enzymen geregeld wordt. Een normale vertering maakt dat voedingstoffen goed kunnen worden opgenomen. Normaal gesproken kan ons lichaam dit buitengewoon goed dankzij enzymen die we zelf aanmaken in de darmsapklier, alvleesklier, maagklier en speekselklier.

Er zijn veel verschillende enzymen, die zich elk specialiseren in verschillende voedingsstoffen. Een bekend enzym is lactase, het lactase-enzym helpt de vertering van lactose in de darmen. Iemand die niet genoeg lactase aan kan maken, kan lactose maar moeilijk verteren. Andere bekende enzymen zijn bijvoorbeeld protease, lipase en bromelaïne. 

Wanneer we enzymen willen aanvullen is de beste keuze een product met een grote diversiteit aan enzymen. Voor een optimale biologische beschikbaarheid in het lichaam is een product aan te raden dat, waar mogelijk, voor dezelfde enzymen van verschillende bronnen gebruik maakt. 


Voordelen van Bonusan Gastrozym
Bonusan Gastrozym bevat een hoogwaardige en brede enzymmix. Het bevat bovengemiddeld veel verschillende enzymen en waar mogelijk zijn voor dezelfde enzymen verschillende bronnen gebruikt.

In de Bonusan Gastrozym zit fytase en alfa-galactosidase uit Aspergillus niger en amylase uit Aspergillus orzyae. Daarnaast voegen we bromelaïne toe uit ananas, invertase uit Saccoromyces cerevisae en gucoamylase uit Aspergillus niger en Rhizopus orzyae.
Bovendien vullen we de Gastrozym met papaïne uit papaya en protease uit Aspergillus niger en Aspergillus oryzae. Verder zit in de Bonusan Gastrozym lipase uit Candida rugose. Aspergillus niger en Rhizopus oryzae en lactase uit Aspergillus oryzae dat de afbraak van lactose bevordert.

Dit enzymcomplex zit in kleine, gemakkelijk slikbare capsules. Wij adviseren 2 capsules in te nemen tijdens de maaltijd. Uw gezondheidsprofessional kan u andere doseringen voorschrijven, dit product is ook bij hogere doseringen veilig in gebruik. Bij de samenstelling op het etiket vermelden we informatie over ‘enzymactiviteit’ per ingrediënt in plaats van het aantal exacte milligrammen, want dat is relevanter voor het gebruik. 


Hoge kwaliteit enzymencomplex

Bonusan Gastrozym bevat een uitgebreide mix aan enzymen. Naast de hoeveelheid aan verschillende enzymen, gebruiken we ook diverse bronnen van die enzymen voor een goede biologische beschikbaarheid. Dit product bevat enzymen die actief zijn bij een brede pH range (een pH range van 2-8). Door de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten is Bonusan Gastrozym langer actief en maagzuurresistent. 

Geschikt voor het aanvullen van lichaamseigen enzymen
Veel mensen kunnen aanvulling gebruiken van enzymen. Ons voedingspatroon, onze leeftijd en andere invloeden van buitenaf bepalen in grote mate of de lichaamseigen aanmaak van enzymen aan de behoefte kan voldoen. Bonusan Gastrozym bevat een grote hoeveelheid van en een breedspectrum aan enzymen, waaronder lactase, dat nodig is voor het verteren van lactose bij personen die lactose moeilijk verteren.

Bonusan Gastrozym is geschikt voor vegetariërs en veganisten en veilig om langere tijd te gebruiken wanneer er voordeel van ervaren wordt. 


Specificaties


Gegarandeerd vrij van:
dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, lactose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose


ETIKETINFORMATIE

Actieve ingrediënten

Samenstelling per capsule:
Alfa-galactosidase (uit Aspergillus niger) 150 GaIU

Amylase (uit Aspergillus oryzae) 3500 DU
Glucoamylase (uit Aspergillus niger en Rhizopus oryzae) 10 AGU
Invertase (uit Saccaromyces cerevisiae) 400 SU
Lactase (uit Aspergillus oryzae) 1000 ALU
Lipase (uit Candida rugosa, Aspergillus niger en Rhizopus oryzae) 2000 FIP
Protease (uit Aspergillus niger) 50 SAPU
Protease (uit Aspergillus oryzae) 20200 HUT
Fytase (uit Aspergillus niger) 30 FTU
Bromelaïne (uit Ananas comosus (ananas) 50 GDU
Papaïne (uit Carica papaya fructus) 2500 NF

Ingrediënten (aflopend)
Enzymen, capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1-2 capsule(s) tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Disclaimer
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

8711827108177
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.