Golden Naturals Acerola Vitamine C 500 mg - 100 veganistische zuigtabletten

€ 17,95
Incl. BTW.

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem.

Aantal

 

Korting op veel (verschillende) merken. Meer voordelen bij registratie.

 

Gratis verzending > €50 binnen Nederland. België en Duitsland > €100

 

Deskundig advies nodig? Contact: info@vitamins24.nl of 085-7470628

Acerola is een van de rijkste bronnen van natuurlijke vitamine C en daarom een veelgebruikt bestanddeel in voedingssupplementen. Deze vrucht bevat twee keer zoveel vitamine B5 en magnesium als een sinaasappel. Bovendien bevat acerola meer vitamine B1, vitamine B2 en vitamine B3 dan welke andere fruitsoort dan ook. Ook vitamine A is in hoge mate aanwezig, zelfs meer dan in wortels. Acerola bevat ook zeer veel bioflavonoïden. Dit zijn voedingsstoffen die het effect van vitamine C in het lichaam verhogen. Vitamine C wordt gerekend tot één van de krachtigste antioxidanten. Het hoge gehalte vitamine C versterkt de werking van acerola in het immuunsysteem. De zuigtabletten van Golden Naturals Acerola Vitamine C 500 mg hebben de lekkere smaak van framboos en zwarte bes en zijn daardoor ook geschikt voor kinderen.
 

Inhoud: 100 veganistische zuigtabletten

Samenstelling per dagdosering (= 3 zuigtabletten)

%DRI

Vitamine C (L-ascorbinezuur)

1.500

mg

1.875

Acerola (Malpighia punicifolia) extract

120

mg

**

   gestandaardiseerd op 25% vitamine C

30

mg

37

Citrus bioflavonoïdenextract  

60

mg

**

  gestandaardiseerd op 50% hesperidine

DRI: Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten

suiker (sucrose), vitamine C (L-ascorbinezuur), zoetstof (dextrose monohydraat), vulstoffen (maltodextrine, tricalciumfosfaat),  antiklontermiddelen (calciumstearaat, siliciumdioxide), acerola-extract, aroma's (framboos, zwarte bes), citrusbioflavonoïdenextract.

Vrij van

ei, gist, gluten, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering

Instructies

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: als startdosering 3x daags 1 zuigtablet bij voorkeur vóór de maaltijd nemen. Indien gewenst kan later woden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 zuigtablet per dag. Kinderen van 8 tot 12 jaar: 1x daags 1 zuigtablet per dag bij voorkeur vóór de maaltijd nemen. Kinderen van 3 tot 8 jaar: 1x daags een halve zuigtablet per dag bij voorkeur vóór de maaltijd nemen.

Bewaaradvies

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer:
Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.

8718164646812
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.