Golden Naturals Ashwagandha 300 mg Kruidenpreparaat - 60 capsules

€ 20,95
Incl. BTW.

Versterkt de geestelijke veerkracht

Aantal

 

Korting op veel (verschillende) merken. Meer voordelen bij registratie.

 

Gratis verzending > €50 binnen Nederland. België en Duitsland > €100

 

Deskundig advies nodig? Contact: info@vitamins24.nl of 085-7470628

Ashwagandha (Withania somnifera) is een kruid uit India, Centraal- en Zuid-Azië en delen van Afrika. De ayurvedische traditie kent het gebruik van ashwagandha al meer dan 4000 jaar, maar in westerse landen is het minder bekend. Recent heeft de wetenschap de traditionele toepassingen van ashwagandha onderstreept. Daarmee is het één van de weinige kruiden met wetenschappelijk onderbouwde toepassingen voor zowel de psychologische, als fysiologische aspecten van het menselijk lichaam.

Bijzonder aan ashwagandha is de sterke adaptogene werking. Adaptogenen beschermen het lichaam tijdens fysieke stress. Ashwagandha geeft rust en versterkt de geestelijke veerkracht. Dat komt door de actieve stoffen in het wortelextract: die hebben een regulerende werking op de hypothalamus/hypofyse/bijnieren en kunnen bijdragen aan het behoud van een normale cortisolspiegel. Golden Naturals Ashwagandha 300 mg bevat het branded ingrediënt ashwagandha KSM-66®, wereldwijd beste beschikbare ashwagandha-extract. Dat komt omdat het uitsluitend bestaat uit de wortels van de Withania somnifera-plant.

In ashwagandha KSM-66® zijn alle componenten van het originele kruid evenredig aanwezig, zonder exces van een van de werkzame stoffen. Dit is belangrijk omdat alle componenten in hun natuurlijke proportie aanwezig moeten zijn voor een optimaal effect.

Inhoud: 60 vegetarische capsules

Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules)

Ashwagandha wortelextract
(Withania somnifera, KSM 66®)

600

mg

   gestandaardiseerd op 5% withanolides

30

mg

L-leucine

70

mg

BioPerine® (Piper nigrum L. extract)

3

mg


Ingrediënten

Ashwagandha gewassen in melk, verdikkingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose), natuurlijk antiklontermiddel (rijstconcentraat), gefermenteerde plantaardige L-leucine, natuurlijke vulstof (rijst extract), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Vrij van

ei, gist, gluten, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis

Allergenen

Bevat melk.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Instructies

2x daags 1 capsule vóór of tijdens de maaltijd met water innemen.Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Bewaaradvies

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.


Disclaimer:

Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.

8718164646706
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.