Golden Naturals Visolie 18% EPA & 12% DHA 180 capsules

€ 14,95
Incl. BTW.

Goed voor het hart.

180 capsules

Aantal

 

Korting op veel (verschillende) merken. Meer voordelen bij registratie.

 

Gratis verzending > €50 binnen Nederland. België en Duitsland > €100

 

Deskundig advies nodig? Contact: info@vitamins24.nl of 085-7470628

Vette vis is een rijke bron van omega-3 vetzuren EPA en DHA. Golden Naturals Visolie capsules bevatten een zuivere, kwalitatieve visolie afkomstig van ansjovis uit de noordelijke Stille Oceaan die duurzaam en onder gecontroleerde omstandigheden is gevangen. Golden Naturals Visolie EPA 18% / DHA 12% is rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Daarnaast bevat het vitamine E. DHA en EPA hebben een gunstige invloed op het hart en DHA is daarnaast goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.ETIKETINFORMATIE


Inhoud
180 softgel capsules

Samenstelling per dagdosering (= 3 capsules)

%DRI

Visolie (met omega 3-vetzuren)

3000

mg

**

  waarvan eicosapentaeenzuur (EPA)
  (18% relatief vetzuurpercentage)

480

mg

  waarvan docosahexaeenzuur (DHA)
  (12% relatief vetzuurpercentage)

315

mg

Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat, 44 I.E.)

30

mg

250

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten

visolie, rundergelatine (capsulehuls), geleermiddel (glycerine), water, vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat).


Vrij van

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker


Allergenen

Bevat vis. De vissoort, ansjovis, is afkomstig uit de Noordelijke Stille Oceaan en wordt duurzaam gevangen onder gecontroleerde omstandigheden.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.


Instructies

als startdosering 3x daags 1 capsule met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag. Kinderen van 3 jaar tot 12 jaar 1 capsule per dag uitknijpen in vruchtensap en direct opdrinken.Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Bewaaradvies

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer:
Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.

8718164643019
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.